Praktijk

Geplaatst op woensdag 19 september 2018

Praktijk in Heesch, maar ook bij u thuis

Fysio Steins | Hoogstraat biedt u in onze praktijk in Heesch, maar ook bij u thuis, Algemene Fysiotherapie, Oedeemtherapie, Dry Needling, Orofaciaal Fysiotherapie, Looptraining en Fysio Fitness. Fysio Steins | Hoogstraat is sinds 2002 gevestigd op de Hoogstraat 11 in Heesch.

Sinds 2011 is de praktijk in het trotste bezit van keurmerk Pluspraktijk. We zijn een gespecialiseerde praktijk, die zich naast de gewone fysiotherapie richt op chronische pijn, oncologie en klachten aan de kaak, hoofd en hals.

Onze drie oedeemfysiotherapeutes zijn met liefde voor hun vak werkzaam binnen onze praktijk. Ze hebben veel ervaring met lymfoedeem, maar ook met lipoedeem en littekenbehandeling. Onze twee claudicatiotherapeutes geven naast de looptraining voor etalagebenen ook leefstijladviezen voor een gezonder leven. Samenwerking met dietiste Kirsten Hammann is hiervoor mogelijk.

Onze fysiotherapeuten blijven zich continu bijscholen en daardoor zijn we gespecialiseerd in de volgende aandoeningen: Artrose, Astma & COPD, Chronische pijn, Claudicatio Intermittens, Duizeligheid & Evenwichtsklachten, Hoofdpijnklachten, Nek/ Schouderklachten, Reumatische klachten en Zwangerschap gerelateerde klachten. Postoperatieve revalidatie en tape- en fascietechnieken. Natuurlijk staan we ook bij andere klachten voor u klaar.

Onze openingstijden zijn van 08.00 - 21.00 uur en op zaterdagochtend in overleg.
Kom gerust eens binnenlopen of bel naar: 0412-453608Deel deze pagina met vrienden en collega's
Bekijk het volledige blogoverzicht
Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken