Long fysiotherapie

Longfysiotherapeuten in Heesch voor revalidatie COPD en coronapatiënten

De longfysiotherapeuten van Fysio Steins | Hoogstraat kunnen nu naast COPD-patiënten ook coronapatiënten in hun revalidatietraject begeleiden. Ze richten zich hierbij op zowel het fysieke traject, als voeding en de mentale gevolgen die een corona-infectie kan hebben op de patiënt. Via Chronisch ZorgNet hebben Nana en Marianne, die al gespecialiseerd waren in longaandoeningen, zich verdiept in de behandeling van coronapatiënten.

Onze fysiotherapeuten, Inge, Marianne en Nana, hebben veel ervaring in de training van cliënten met COPD en Astma. Nu hebben Nana en Marianne (de long fysiotherapeuten van Fysio Steins | Hoogstraat) zich gespecialiseerd in het revalideren van COVID-19 patiënten. Ze zijn bijgeschoold op de revalidatie van coronapatiënten die thuis ziek zijn geweest als patiënten die in het ziekenhuis hebben gelegen. Beide groepen blijken na herstel van de infectie soms nog ernstig verzwakt en hebben baat bij het opbouwen van spierkracht en conditie om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Er is ook aandacht voor mentale gezondheid, voeding en participatie.
Onze praktijk is met haar oefenzaal, waar 1 op 1 gewerkt wordt, zeer geschikt voor de revalidatie van deze groep. De centrale ligging van onze praktijk, in het dorp, zorgt ervoor dat we ook voor de oudere patiëntengroep goed bereikbaar zijn.

Natuurlijk zijn onze therapeuten ook bereid om videobel behandeling of behandeling aan huis te geven, iets wat aan het begin van de revalidatie van COVID-19 patiënten mogelijk de voorkeur heeft.
 

Chronisch ZorgNet

Fysio Steins | Hoogstraat is aangesloten bij Chronisch ZorgNet, een ideële stichting. Chronisch ZorgNet biedt een landelijk dekkend netwerk van ruim 2750 fysiotherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van chronische aandoeningen (etalagebenen, hart- en longaandoeningen). 
 

Wilt u meer weten of heeft u vragen

De fysiotherapeuten van Fysio Steins | Hoogstraat informeren u graag. Bel ons geheel vrijblijvend 0412 - 453608 of gebruik ons contactformulier.Deel deze pagina met vrienden en collega's


Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken