Fibromyalgie behandeling

Fysio Steins | Hoogstraat biedt fysiotherapeutische behandeling aan bij fibromyalgie

Wij mogen ons met trots specialist noemen op het gebied van fibromyalgie. Dit is te danken aan het jarenlang opgedane praktijkervaring en het volgen van vele studies. Wij bestaan sinds 2002 en hebben ons sinds die tijd in steeds meer specifieke behandelingen gespecialiseerd. Zo kunt u naast een fibromyalgie ook bij ons terecht voor (lymfe)oedeem, artrose, reuma, chronische pijn, hoofdpijn, nek- en kaakklachten en bekken- en rugklachten.

Fibromyalgie fysiotherapie behandeling bij spierpijn

Fibromyalgie is een aandoening waarbij u stijfheid in o.a. de gewrichten en spieren ervaart. Ook heeft de patiënt last van pijnlijke drukpunten verspreid over het lichaam. Vaak ontstaat de spierpijn na overbelasting of juist na een periode van (lange) inactiviteit. Meestal heeft de patiënt ook last van allerlei andere klachten, zoals vermoeidheid en een slechtere conditie of hoofdpijn. Al deze klachten kunnen mede verholpen worden dankzij fysiotherapeutische behandelingen. Fibromyalgie wordt vaak veroorzaakt door blootstelling aan langdurige stress. Er is dan een centrale sensibilisatie (overgevoelig/overprikkeld centraal zenuwstelsel (CZS) ontstaan. Door het afnemen van een anamnese (intake) met specifieke vragenlijsten en een functie onderzoek worden uw klachten in kaart gebracht.

Graag maken we een opmaat behandelplan met u. De behandeling kan bestaan uit oefeningen om kracht en conditie te verbetering of juist om ervoor te zogen dat u leniger wordt. Ook zetten we TENS en ontspannings- en ademhalingsoefeningen en massage in. Maar vergeet niet onze voorlichting en tips.

Tip 1: het is belangrijk om te ontspannen maar wel te blijven bewegen.

Het tarief voor een fibromyalgie fysiotherapie behandeling

Fysiotherapie bij fibromyalgie valt bij ons onder een reguliere zitting fysiotherapie, vragen over deze fysiotherapie of voor het maken van een afspraak, kunt u ons vrijblijvend bellen op 0412 - 453608.


Deel deze pagina met vrienden en collega's


Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken