Fibromyalgie behandeling

Fibromyalgie behandeling

Fysio Steins | Hoogstraat biedt een fibromyalgie fysiotherapie behandeling aan

Wij mogen ons met trots specialist noemen op het gebied van fibromyalgie. Dit is te danken aan het jarenlang opdoen van praktijkervaring en het volgen van vele studies. Wij bestaan sinds 2002 en hebben ons sinds die tijd in steeds meer specifieke behandelingen gespecialiseerd. Zo kunt u naast een fibromyalgie fysiotherapie behandeling ook bij ons terecht voor oedeemfysiotherapie, artrose, reuma, chronische pijn, hoofdpijn, nek- en kaakklachten en bekken- en rugklachten.

Fibromyalgie fysiotherapie behandeling bij spierpijn

Fybromyalgie is een aandoening waarbij spierpijn optreedt. Ook krijgt de patiënt last van drukpijnlijke punten verspreid over het lichaam. Vaak ontstaat de spierpijn na overbelasting of juist na lange inactiviteit. Ook kan deze spierpijn optreden door blootstelling aan kou. Meestal heeft de patiënt ook last van allerlei andere klachten, zoals vermoeidheid en hoofdpijn. Al deze klachten kunnen verholpen worden dankzij een goede fybromyalgie fysiotherapie behandeling. Fybromyalgie wordt vaak veroorzaakt door stress. Daarom helpen ontspanningsmassages vaak om dit probleem te verhelpen.

Het tarief voor een fibromyalgie fysiotherapie behandeling

Voor de tarieven van een fibromyalgie fysiotherapie, vragen over deze fysiotherapie of voor het maken van een afspraak, kunt u ons vrijblijvend bellen op 0412 - 453608.


Deel deze pagina met vrienden en collega's


Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken