Verkleving schouder

Heeft u last van een verkleving in uw schouder?

Dan is het belangrijk om op tijd een bezoek te brengen aan een fysiotherapeut. Fysio Steins | Hoogstraat is u graag van dienst. Wij zijn sinds 2002 gevestigd in Heesch (omgeving Oss) en geven naast standaardbehandelingen voor houdings- en bewegingsproblemen ook specialistische behandelingen. Hiervoor hebben wij gediplomeerde en ervaren fysiotherapeuten in dienst.
 

Wat houdt een verkleving van de schouder in?

Bij een verkleving zijn een spier, de pees en de omliggende weefsels erg gevoelig wanneer ze belast worden. De klachten verdwijnen ook weer, maar kunnen later in alle hevigheid weer terugkomen. Dit blijft zich vaak herhalen. Een verkleving van de schouder ontstaat vaak door overbelasting. De klachten kunnen vaak alleen opgelost worden door goede fysiotherapeutische behandelingen. Wij bieden u zeer veel verschillende behandelingen aan, waaronder ook behandelingen waarmee een verkleving van uw schouder kan worden opgelost.
 

Van intakegesprek naar behandeling

Als u de verkleving van uw schouder wilt laten behandelen door ons, wordt er eerst een intakegesprek ingepland met een van onze fysiotherapeuten. Daarna wordt een bewegingsonderzoek uitgevoerd. Op basis daarvan kan een behandelplan worden opgesteld. Wij kunnen daarna beginnen met behandelen en u advies geven over eventuele oefeningen die u thuis zelf kunt doen om de klachten te laten verminderen. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 0412 - 453608.
Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken