Triggerpoint therapie Oss

Triggerpoint therapie in omgeving Oss helpt u bij klachten aan uw spieren

Het is een specifieke therapie die niet door iedere fysiotherapeut wordt uitgevoerd. Fysio Steins | Hoogstraat in Heesch heeft meerdere gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst, waaronder ook een aantal die u kunnen helpen bij het behandelen van triggerpoints. Wij helpen u graag van uw klachten af.

Triggerpoint therapie door fysiotherapeuten in omgeving Oss

Triggerpoints zijn pijnlijke verhardingen in uw spieren. Daardoor kunnen deze zich niet goed meer ontspannen. Dat kan leiden tot stijfheid, krachtsverlies en pijnklachten. Een ervaren fysiotherapeut kan deze triggerpoints gemakkelijk vinden. Ze voelen aan als een soort knopen. Als een triggerpoint eenmaal gevonden is door onze fysiotherapeut in regio Oss, kan begonnen worden met de therapie. Wij voeren hiervoor een Dry Needling behandeling uit. Hierbij wordt een droge acupunctuurnaald gebruikt om dieper gelegen weefselstructuren beter en specifieker te bereiken. Zo wordt het lichaamseigen pijndempingssysteem gestimuleerd. Spieren worden aangeprikt en ontspannen daardoor.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Als u meer wilt weten over onze triggerpoint therapie in regio Oss, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via 0412 - 453608. Wij hopen u snel van uw klachten af te kunnen helpen.
Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken