Corona update

Geplaatst op dinsdag 17 maart 2020

Wij blijven noodzakelijke fysiotherapeutische zorg leveren

In deze tijd van corona-crisis wordt ons gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor de aan houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld valtrauma’s van ouderen, het op de been houden van cruciale beroepsgroepen en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Ons kleine pand aan de Hoogstraat wordt niet gedeeld met bijvoorbeeld huisartsen of apotheek. Hierdoor is het risico bij ons klein is dat zieke cliënten in het pand zijn. Tevens trainen/revalideren wij niet in grote groepen zoals in een sportschool. Het gros van de tijd zijn er minder dan 10 personen tegelijkertijd in ons gehele pand aanwezig.
Met de extra maatregelen die we praktijk breed hebben getroffen verwachten we minder risicovol te zijn dan een bezoek aan de supermarkt.

Mocht u toch liever hebben dat we uw behandeling niet in de praktijk plaats laten vinden kunt u met ons contact opnemen voor de alternatieve mogelijkheden. Zo zullen we tot 6 april zonder extra kosten bij u aan huis komen of een telefonisch consult inschakelen als dit mogelijk is bij uw klachten.

Ook wij hanteren de RIVM-maatregelen en adviezen en we hopen dat u dat ook doet

Graag verzoeken we u net voor vertrek naar Fysio Steins | Hoogstraat de handen te wassen en de deurenopeners met uw elleboog te openen. Om besmetting te voorkomen krijgt u handdoeken van de praktijk aangeboden. Om dezelfde reden hebben we de leesboekjes in de wachtkamer weggehaald en vragen we u iets minder ruim van tevoren in de wachtkamer plaats te nemen om zo besmetting te voorkomen.

Mocht u koortsig en/of ziek zijn kunt u tot 6 april 2020 kosteloos tot een uur van tevoren afbellen.

We zijn bereikbaar op 0412 - 453608 of via info@fysiosteins.nl.
We doen er alles aan om iedereen op de been en gezond te houden.


Deel deze pagina met vrienden en collega's
Bekijk het volledige blogoverzicht
Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken