Nieuw logo, dezelfde kwaliteit zorg

Geplaatst op vrijdag 29 april 2016

De hoge kwaliteit van zorg, zoals u van ons gewend bent

Het is alweer 20 jaar geleden dat Nana Steins als fysiotherapeute afstudeerde aan de HAN.
“Na 25 jaar bezig te zijn met dit geweldige vak, werd het tijd om mijn naam aan het bedrijf te verbinden” zegt Nana Steins vol trots. Een nieuwe logo, maar nog steeds de hoge kwaliteit van zorg zoals u van ons gewend bent.

We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in vernieuwende behandelmethoden en concepten. Daarom durven we nu met trots te zeggen dat Fysio Steins Hoogstraat de specialisatie fysiopraktijk is m.b.t. Oedeem (oncologie) fysiotherapie, Hoofd(pijn), Nek- en Kaakklachten, Chronische pijn, Reuma, Fibromyalgie en Artrose klachten. We zijn nog steeds kleinschalig met een huiselijke sfeer waardoor er een direct en fijn klantencontact is met zorg op maat.

Maar door onze PLUS status draaien we in fysioland al 6 jaar mee op het hoogst haalbare niveau, wat de zorgverzekeraars zeer waarderen. Met trots dragen we de 5 sterren op onze bedrijfskleding.

Maar ook voor Bekken-en Rugklachten bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn in het bezit van één van de drie ATM2@ die er in Nederland staan.
 

Wat is de ATM2@?

ATM staat voor Active Therapeutic Movement en is een groot apparaat waar een patiënt, met bijvoorbeeld lage rugklachten, in gaat staan. Door het aanspannen van spieren wordt de spierspanning van de lage rugspieren gereset, op het moment dat die acuut zijn verkrampt.
Als iemand, die geen klachten heeft, voorover buigt, spannen rugspieren volgens een vast patroon aan. Als je echter forse rugklachten hebt, waarbij de spieren in de rug verkrampt zijn, is dat patroon (tijdelijk) verdwenen. De spieren spannen dan allemaal tegelijk aan en de hele rug zit vast.

Op dat moment biedt de ATM2@ uitkomst
De patiënt gaat tegen het grote kussen staan en door middel van banden wordt de lage rug zodanig gefixeerd tegen dit kussen, dat de patiënt ZONDER PIJN voorover kan buigen. Omdat de patiënt gefixeerd staat, buigt hij niet echt, maar het centraal zenuwstelsel denkt dat dit WEL gebeurt. Omdat deze “beweging” ZONDER pijn gebeurt komt het oorspronkelijke aanspanningspatroon van de rugspieren weer terug. De spierspanning wordt eigenlijk weer GERESET. Dit leidt direct tot wel 50% minder pijnklachten en spanning in de rug.

Graag tot ziens bij Fysio Steins | Hoogstraat.
Nog steeds op ons vertrouwde adres op de Hoogstraat 11 in Heesch. tel 0412 - 453608


Deel deze pagina met vrienden en collega's




Bekijk het volledige blogoverzicht
Neem direct contact op voor een afspraak
0412 - 453608
Of maak gebruik van ons afspraakformulier
Afspraak maken
Of stel uw vraag via ons contactformulier
Stel uw vraag
Of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Of download of bekijk onze informatiefolders
Informatiefolders

Andere bezoekers bekeken